Zvanični website franšize «Friday The 13th»  objavio je prvi teaser poster:

 

 

Teaser trailer za peti deo serijala «Saw»:

http://www.joblo.com/video/arrow/player.php?video=saw5

 

Trailer za «Return To Sleepaway Camp»:

 

http://www.joblo.com/video/player/playme.php?movie=Return_To_Sleepaway_Camp_2008_Trailer

 

 

Gori u paklu

 

Izgleda kao da imamo novu verziju filma «I Spit On Your Grave», svi vi ljubitelji sadističkih filmova. Naslov ovog filma je «Burn In Hell» i sigurno nije za one sa slabim srcem. Tagline filma je "Murder, abduction, torture, rape, and bloody revenge." Da li zvuči kao nešto gde ćete povesti decu? Samo ako ste barabe. Evo i zapleta:

Priča se vrti oko zaručenih putnika Abigail Fury i Nathana Washingtona, koje usled mehaničkog kvara na vozilu u planinskom okruženju počinje da proganja grupa verskih fanatika. Posle ubistva Nathana i kasnijeg silovanja i mučenja Abigail koje predvodi vodja kulta Elijah (naravno, sve u ime Boga), sektaši na njihovu žalost, postaju Abigailine žrtve jer ona oslobadja svoj osvetnički bes u brutalnom, preteranom i seksualno razornom stilu.
Dakle, svakako da dosta podseća na «I Spit On Your Grave», samo sa religioznim zapletom.

Film je režirao Corey Harrell a glume Resminé Atis, sam Harrell, Matt Reidy, Brett Herrick, Casey Carver, Jean Buccola, China Schauer i Tito Ortiz. Zvanični sajt pogledajte ovde.

 

Robert Englund najavio svoj novi projekat

Dok je razgovarao sa novinarom sajta www.bloody-disgusting.com o dolazećem filmu «Jack Brooks: Monster Slayer», govoreći o čudovištima i nasilju, Englund je eksluzivno objavio da radi na još jednom projektu, koji je jeziva priča o Snežani i sedam patuljaka. «Režiram još jedan film, neku vrstu mračne bajke», objasnio je Englund. «Pali sveštenik, pali andjeo… čudovište i mrtva devojka u zadržanoj animaciji – neka vrsta Snežane i sedam patuljaka.» Film je baziran na priči ruskog klasika Nikolaja Gogolja.

Zvanični trailer za 'Laid to Rest'

Anchor Bay Entertainment objavio je trailer za film Roba Halla «Laid To Rest». "Laid to Rest" je užasavajuća priča o mladoj devojci koja se budi u kovčegu sa traumatičnom povredom glave i bez sećanja o svom identitetu. Ubrzo shvata da je oteta od strane poremećenog serijskog ubice i da se nalazi u izolovanom ruralnom gradiću te mora da preživi noć i da nadmudri ubicu koji je rešen da završi ono što je započeo.

Novi posteri

Novi posteri za dugo odlagani film Jonathana Levinea «All the Boys Love Mandy Lane»

i za film Martina Weisza «Clock Tower», adaptaciju popularne video igrice