imagebam.com Qoinpro Action Coin
[Generalna ] 24 Jul, 2012 12:31

Iako sam zvanično po drugi put batalio pisanje na blogu, ne mogu a da se ne osvrnem na možda i najbolju horrorcore stvar koju je iznedrio srpski rep. U pitanju je pesma smederevskog dvojca "Konza šnostra" po imenu "Sledeću davimo u petak", omaž čuvenom i sjajnom filmu "Davitelj protiv davitelja".

Koliko su Sinovatz i Bekrija iz ove grupe ozbiljno pristupili ovoj pesmi, najbolje govori podatak da su snimili i više nego prikladni spot u saradnji sa smederevskim Radio LUX-om, glumačkom ekipom PATOS, kao i sa još nekim ljudima iz profesionalnog i amaterskog domena glume i režije. Svaka čast momci!

Uživajte:

[Generalna ] 23 Oktobar, 2011 09:46

Kao što ste sigurno primetili, većina ranijih članaka (a to je na žalost oko 95%) ostala je bez pratećih sličica. Razlog je gašenje sajta fotorola.com na koji sam uploadovao slike. Sada iste kačim na pouzdaniji imageshack i planiram da osvežim starije članke, mada to će biti rudarski posao i nisam siguran da iko zna koliko će mi trebati vremena za tako nešto. S osvežavanjem sam već počeo i idem redom, od početka.

Takođe, podelio bih i jedan link ka sajtu IMDB i delu na kome se mogu naći linkovi za besplatno gledanje određenih filmova - tu ima uglavnom kratkih, amaterskih i poluamaterskih filmova, ali i nekih klasika iz daleke prošlosti, s početka dvadesetog veka. 

[Generalna ] 19 Februar, 2011 15:03

Na srpskom internet nebu pojavio se novi web site, isključivo posvećen horor filmovima. Četiri momka - entuzijasta su ga pokrenula i ja im želim da od njega naprave nešto dobro i korisno. Sajt je trenutno na samom početku, ali momci su najavili da će biti angažovaniji.

U prilogu možete videti i kako to otprilike izgleda, a naravno, za detaljniji pregled posetite njihov sajt :

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Sledeći»
site statistics