Normal 0 21

Film Howarda McCaina 'Outlander' u kome glume James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, Ron Perlman i John Hurt dobio je prvi trailer.

Po scenariju, čovekoliki vanzemaljac dolazi na Zemlju 509. godine i njegovo sletanje nehotično oslobadja strašno čudovište koje mora da uništi uz pomoć varvarskog vikinškog plemena. Vanzemaljsko biće u filmu nazvano Moorwen je dizajnirao Patrick Tatopoulos.

Za one koji očekuju tinejdžerski vampirski film Catherine Hardwick 'Twilight', evo dva trailera. Film će imati premijeru 12. decembra u američkim bioskopima, a priča se vrti oko o srednjoškolke Belle koja se zaljubljuje u vampira. Novi par progoni rivalski vampirski klan koji želi da je natera da postane vampirica.

 

Rob Zombie je samo započeo svoj sledeći projekat, «strogo poverljivi» 'Tyrannosaurus Rex', koji je Dimension Films najavio za 28. avgust 2009. godine. Pre nekoliko nedelja, pojavio se prvi posteri koje je uradio Alex Horley, a sada je Zombie objavio i treći umetnički rad i na njemu možete videti odvratnog Rexa sa plavušom na motoru (hoće li to biti Sheri Moon? Ja se nadam da hoće Smile ).

 

Ovog puta pogledajte i prvi teaser poster i trailer za novi francuski horor-triler 'Vinyan'. Kako još uvek nisu prihvatili gubitak sina u katastrofalnom cunamiju, Janet i Paul Behlmer se vraćaju u Bangkok. Oslanjajući se na činjenicu da dečakovo telo nikada nije pronadjeno, Janet se očajnički drži ideje da su pirati kidnapovali njihovo dete u konfuziji koja je pratila katastrofu. Tražeći nekoga da im bude vodič u tajlandsko podzemlje, oni podmićuju misterioznog gospodina Gaoa, koji ih vodi u Ranong, gde im se pridružuju plaćenici s kojima putuju brodom u istraživanje obalnih voda Burme koje vrve od pirata. Polako, oni će se izgubiti u čudnoj džungli prepunoj decom i susresti sa sopstvenim unutrašnjim demonima.

Poster

 

trailer

 

Pogledajte i trailer za film 'Hell Ride' koji će biti premijerno prikazan u Americi 8. avgusta a koji je producirao Quentin Tarrantino:

Larry Bishop treći put glumi Pistolera, vodju Victorsa, grupe opakih bajkera koji žele da se osvete za ubistvo jednog njihovog člana od strane 666ersa, rivalske bande. Zajedno sa svojom «vojskom», Gentom (koga podmuklo glumi Michael Madsen) i misterioznim Comancheom, Pistolero planira da ubije Deuca i Billyja Wingsa, zle vodje 666ersa, medjutim dolazi do pobune kada njegovu posvećenost profitu u pitanje dovodi nekoliko njegovih Victorsa. Još veću zbrku razmrsiće nepoznata informacija o Comancheu koja će uzburkati duhove Pistolerove prošlosti.

Evo i trailera za film Jeffa Buhlera 'Insanitarium'. Jesse Metcalfe i Peter Stormare glume u ovom zastrašujućem trileru o čoveku koji provaljuje u ludnicu kako bi spasao sestru, medjutim shvata da glavni doktor pretvara svoje pacijente u krvožedne ubice.

 

 

Još jedan trailer, za Dimension Extreme-ov film 'Triloquist':

 

U bednom motelu u Holivudu, propala trbuhozborka sa Lutkom jezivog izgleda izvršava samoubistvo predozirajući se pred svoje dvoje dece. Deca su poslata da žive sa perverznim ujakom koji završava mrtav. Kada napune osamnaest godina, prelepa i izopačena sestra govori bratu o njenom planu da se upute ka Las Vegasu gde on može da postane veliki trbuhozborac kao što je bila i njihova majka. Brat nije progovorio ni reč od majčine smrti, te jezivi Lutak govori umesto njega… a izgleda da Lutak mrzi sestru…

Ovaj uvrnuti trio kreće na Noć veštica, koja se završava ubijanjem deteta. Sestra i Lutak okrivljuju nemog brata i on je poslat u instituciju. Mesecima kasnije, sestra i pomahnitali Lutak oslobadjaju brata i njih troje kreću na put. Oni kidnapuju devojku kako bi je brat oplodio i nastavio porodično ime. Bežeći od policije, ova očajna i psihotična trojka sve dublje i dublje pada u tamu, a jezivi Lutak izgleda da razvija život i sopstveni razum.

 

 

 

Francuski horor film 'Humans (Humains)', koji govori o timu nekoliko istraživača koji putuju na švajcarske Alpe da istraže ljudsku evoluciju, dobio je teaser poster. Putovanje se medjutim pretvara u smrtonosnu borbu za opstanak kada se tim surva u provaliju i postaje plen nekoga … ili nečega.

 


Novi indie horor film koji obećava nazvan je 'Spike' i režira ga Robert Beaucage. U filmu se mlada devojka nadje zarobljena u košmarnoj bajci koja postaje stvarnost i ona mora da spasi svoje prijatelje od čudnog bića koje je obožava i koje je želi po svaku cenu. Evo postera za film kao i linka ka zvaničnom sajtu, gde možete pogledati dva trailera i još mnogo toga.

 


Nakon debija na Slamdance filmskom festivalu u januaru, film 'Jack Brooks: Monster Slayer' će napokon početi da se prikazuje u bioskopma u SAD početkom avgusta, a ubrzo posle toga biće pušten i na DVD. Pogledajte novi poster i trailer:

 

Jack Brooks je besni, mladi vodointalater koga muči sećanje na prisustvovanje brutalnom ubistvu njegove porodice. Samo kada nesvesno probudi drevno zlo, primoran je da se suoči sa svojom prošlošću, da se obračuna sa čudovištima i da otkrije istinsku svrhu gneva koji ga ispunjava. 


 

izvori:

www.bloody-disgusting.com

www.horroryearbook.com