Režija:

Jon Keeyes

Scenario:

Roy Sallows

Uloge:

Dominique Swain ... Christie Wallace

Mehmet Günsür ... Stefan Kerchek

Udo Kier ... The Picasso Killer/Aaron Garvey

David Carradine ... Wade

R. Keith Harris ... Lawrence Kellog

Monica Dean ... Helen

Radnja:

Metropola je u strahu zbog problema sa strujom koji se nadovezuju na pojavu serijskog ubice po imenu «The Picasso Killer». Jedne noći, u sred nestašice struje, sedam stranaca biva zarobljeno u poslovnoj zgradi dok ubica juri jedno od njih, ženu po imenu Christie Wallace, koja bi mogla da ga identifikuje.

 

Moj osvrt:

O ovome filmu neću puno pisati, jer je pravo razočaranje, naročito zbog toga što se u njemu pojavljuje David Carradine i jedan od najupečatljivijih likova koji se pojavljuje u horor filmovima, a to je sjajni Udo Kier. I kad neko ne iskoristi ovakva dva imena, da li uopšte zaslužuje ikakvu pažnju?

 

David 'Bill from Kill Bill' Carradine je totalno iritantan, njegov lik noćnog čuvara poslovnice u kojoj se odvija većina radnje je toliko glupo napisan da je to strašno. Svako njegovo pojavljivanje propraćeno je rečenicama koje bi bolje smislilo neke dete iz osnovne škole.

 

Zatim, Udo... U ulozi serijskog ubice toliko neupečatljiv, dosadan, promašen. Na to se nadovezuju Dominic Swain koja je kao i obično užasna, ceo film skiči što baš iritira i na njeno cijukanje se svodi njen pokušaj glume, zatim Turčin sa slabim engleskim akcentom, nikakvi efekti, priča već milion puta vidjena – sve vrlo loše. Ne znam kako da Vam dočaram, ali evo, priznajem, par puta sam zaspao tokom filma, pa Vi vidite.

Preskočite obavezno...

 

Ocena: Yell