Dva sitna dilera "španskih mušica" vraćajući se iz Meksika svrate u zabačeni noćni bar zvani "Đavolja jazbina". Tu odluče da provere da li njihova roba valja na gomili prelepih striptizeta. Ono što ne znaju je da to u stvari nisu žene već đavolje sluškinje te se ubrzo nađu u bezizlaznoj situaciji pokušavajući da spas ipak pronađu uz pomoć lepe Azijatkinje, koja je u stvari plaćeni ubica, i jednog lovca na čudovište. To će biti i više nego pakleno teško, jer protivnik im je sam djavo!

E pa ovako: uzmete "From Dusk Till Dawn", to smućkate sa katanom i borilačkim veštinama, dodate Devona Sawu i Kelly Hu, začinite ih Kenom Foreejem i gomilom poluturlih fora i dobijete klasičan film za SciFi Channel. Film ipak odiše šarmom loših horora iz 80-ih kao i dosta zanimljivo odrađenim maskama demonki (pitam se postoji li ova reč u srpskom jeziku?) uzimajući u obzir da film praktično nije ni imao budžet. To naravno neće biti dovoljno da Vam drži pažnju osim ako niste hardcore horror fan. Najveća mana je slab "gore" i dosadni dijalozi kakvi su karakteristika loših filmova.

Film je režirao Jeff Burr koji je horor žanru "podario" filmove kao što su "Stepfather II", "Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III", "The Offspring", "Puppet Master 4", "Puppet Master 5: The Final Chapter", "Pumpkinhead II: Blood Wings", ali i gomilu drugih, još spektakularnijih naziva kao što su "The Werewolf Reborn!", "Spoiler", "Phantom Town", "Frankenstein & the Werewolf Reborn!", "The Telling". Prosečna ocena na IMDB-u = 4,38.Tongue out