Režiser:
Phil Claydon
Scenaristi:
Paul Hupfield & Stewart Williams
Uloge:
James Corden ... Fletch
Mathew Horne ... Jimmy
MyAnna Buring ... Lotte
Silvia Colloca ... Carmilla
Lucy Gaskell ... Judy
Radnja:
Kada jednog od njih, po hiljaditi put šutne devojka, a drugi ostane bez posla, dva drugara u pijanom stanju odluče da, pošto su dekintirani, provedu odmor u nekoj engleskoj zabiti. Ovi simpatični luzeri nadaju se da će upoznati bar neku seljančicu koju će povaliti i tako zalečiti rane. Kada stignu u malo englesko selo Norfolk, potrefi se da u isto vreme, tu letuju nemačke studentkinje. Međutim, oni ne znaju da je selo ukleto i da sve devojke iz sela, kada napune 18 godina, postaju lezbijke vampirice!
 
Osvrt:
"Lesbian Vampire Killers" je britanska horor komedija o dvojici luzera koji igrom slučaja završe u ukletom selu i postaju ubice vampirica lezbijki. Film je snimljen direktno za DVD i to kao izazov scenaristima da snime jako jeftin film, za otprilike 50 hiljada $. Film je po načinu snimanja u stvari omaž klasicima žanra koje je snimao čuveni filmski studio Hammer. Čak su tvorci smatrali da bi ovo trebao da bude prvi film iz ere novih Hammer filmova, ali to nije prošlo, pa su ga producirali Alliance, Momentum Pictures i AV Films.
 
Film je prilično otkačen i što me je iznenadilo, zabavan. Humor je otkačen i britanski, ali se dobro uklopio u celu priču, a iznosi ga na svojim leđima odlični James Corden u ulozi simpatično "poremećenog" Fletcha. Generalno, priča je prepuna klišea vezanih za filmove sa vampirskom tematikom, ali su scenaristi na bitnim mestima to iskoristili i predstavili na zabavan način.
 
Svakako najveće razočarenje je nedostatak golotinje iako se po imenu filma to ne bi moglo zaključiti, ali da, u filmu nema golih vampirica, pa čak nema nijednog para golih sisa. "LVK" je iznenađujuće dobra horor komedija, nemojte od nje mnogo očekivati i dobićete duhovit film, odličan za ubijanje dosade.
 
Ocena: 6.0/10
Zvanični website