Iako je zakasnio svega nedelju dana, Rob Zombie je konačno postavio poster za film "Tyrannosaurus Rex", njegov poslednji horor projekat u razvoju za kuću Dimension Films. Poster je kreirao Alex Horley za film čija se premijera očekuje 28. avgusta 2009. (Inače, iskreno se nadam da će Zombie ponovo primeniti nepotizam i da će mu ovu plavušu glumiti njegova supruga Sheri Moon Zombie Tongue out)

 

(izvor: www.bloody-disgusting.com)

Završeno snimanje filma “Zona mrtvih”      
 

Završeno je snimanje prvog domaćeg zombi filma “Zona mrtvih”. Snimanje je trajalo pet nedelja i odvijalo se na različitim lokacijama u Pančevu kao i u Beogradu. Režiju filma potpisuju Milan Konjević i Milan Todorović koji su, zajedno sa Vukotom Brajovićem, napisali i scenario.

U filmu se pojavljuje brojna internacionalna ekipa glumaca predvodjena Kenom Forijem, legendom horor filmova američke produkcije. Uz Kena Forija, glume i Kristina Klebe, Emilio Roso, Miki Krstović, Vukota Brajović, Ariadna Kabrol, Marko Janjič, Nenad Ćirić i dr.

Film “Zona mrtvih” je pod okriljem novoosnovane producentske kuce “Talking Wolf Productions” čiji će projekti i u budućnosti biti zasnovani na čistim žanrovskim konvencijama akcionih i horor filmova. Koproducenti filma su “PFI Studios”, “Viktorija film” kao i producentske kompanije iz Italije – “Trees Pictures” i Španije – “ABS production”.

Radnja filma smeštena je u Pančevo koji, usled brojnih vojnih vezbi po celoj Srbiji, postaje grad pod opsadom. Na železničkoj stanici ovog industrijskog grada, usled nesrećnog sticaja okolnosti, dolazi do ispuštanja eksperimentalnog i veoma opasnog biohemijskog otrova u vazduh. Iako mu je namena nepoznata, izgleda da otrov zaražene ljude pretvara u bezumna bića željna krvi.
U isto vreme, agenti Interpola u saradnji sa našim snagama, sprovode transport zatvorenika iz Vršca za Beograd.

Otrov se uskoro širi Pančevom, trujući stanovnike, i izgleda kao da je smak sveta na pomolu. Interpolov transport nailazi na zaražene Pančevce, i na izgled rutinski zadatak postaje paklena borba na život i smrt. Iako na izgled sigurni iza debelih zidova policijske stanice, čekajući pojačanje, junaci ne shvataju da je prava opasnost tu, među njima, i da će njihova sigurnost biti narušena užasima koje niko nije ni slutio...

(izvor: www.vesti.rs)