U istom članku u kom je "Variety" pisao o britanskim horor filmovima, oni su otkrili da će ovog leta premijeru doživeti film po imenu "Mom & Dad", koji je režirao Steven Sheil (takodje napisao je i scenario). Kopajući malo po netu, pronašli smo trailer na Youtube i dugački opis radnje na IMDB-u, na osnovu kojih se može saznati dosta toga o filmu. U filmu glume Perry Benson, Dido Miles, Olga Fedori, Ainsley Howard i Toby Alexander.
Mama i tata i njihova usvojena deca Birdie i Elbie, rade na aerodromu. Oni žive od toga šta pronadju od hrane u skladištima, kancelarijama i hotelima - uključujući i neprekidan priliv tranzitnih radnika koji nastanjuju bezdušni aerodromski centar. Kada se Lena, mlada poljska čistačica, sprijatelji sa Birdie, biva uvučena u košmarni svet mučenja, ubijanja i perverznosti. Zatočena u prigradskoj "Kući strave i užasa" i odabrana za "maminu devojčicu", čini se da Lena ima samo dve opcije: da postane član porodice i pridruži im se u njihovom ludilu ili da umre.

Izvor: www.bloody-disgusting.com
-------------------------------------------------------------------

Dakle, "Variety" je objavio članak o britanskim horor filmovima i otkrio nekoliko detalja o predstojećim filmovima iz produkcije "Hammer Films". "Hammer films " je već objavio da će snimiti remake švedskog filma o vampirima "Let the Right One In", i da su pokrenuli sopstveni online serijal na MySpace-u nazvan "Beyond the Rave", a sada spremaju još tri nova filma.
"Hammer Film Prods." krajem ove godine počeće produkciju filmova "The Wake Wood" koji će režirati David Keating, "The Resident" film Antti Jokinena koji je opisan da je u stilu "The Exorcism of Emily Rose" i na kraju "Quiet Ones", zasnovan na navodno istinitoj priči o grupi kanadskih hipi naučnika koji su 70-ih pokušali da naprave duha.
"Raniji filmovi iz naše kuće, obeležili su svoje vreme i imali su veliki uticaj, ali danas, mi moramo da održimo korak sa očekivanjima gledalaca", izjavio je direktor Simon Oakes. "Volim da mislim kako se sada bavimo više sa Hičkokovskim temama zastrašivanja i napetosti."

izvor: www.bloody-disgusting.com , Variety
------------------------------------------------------------------

"Raw Feed" je prvo snimio film "Rest Stop" koji nije bio toliko loš, bio je to pristojan početak, medjutim, usledilo je neko psihološko sranje "Sublime" i horor-komedija "Otis". Kao što i većini fanova horora ne bi smetalo, i ja želim da se "Raw Feed" drži pravljenja čistih horor filmova. Možemo li da dobijemo distributersku kompaniju koja samo snima pristojne horor filmove, a ne loše trilere i komedije?
Uzgred, mislim da se takva kompanija zove "Dimension Extreme".
U svakom slučaju, "Raw Feed" će 7. oktobra izbaciti direktno na DVD-u nastavak "Rest Stop: Don't Look Back".
Radnja:
Nema odmora za grešne! Godinu dana ranije, misteriozni ubica sa "Stajališta" ("Rest Stop") je mučio, maltretirao i mrcvario mlade putnike Jesse i Nicole. Sada, još tri nesumnjičava putnika stižu u potragu za nestalim dvojcem. A to znači da će ubica ponovo oživeti svoje zastrašujuće mučilačke veštine - samo ovog puta će biti još krvavije i strašnije. Takodje, on nije sam. Vraća se i minibus prepun jezivih zombija, koji krstari starim autoputem. I podivljali duhovi Jesse i Nicole traže osvetu, odlučni da budu što više mogu krvoločni. Pogledajte ako se usudjujete. Ali šta god da se desi, ne osvrćite se!

izvor: www.horroryearbook.com