Iako je snimljen još 2007. godine, tek dve godine kasnije film "Carriers" doživeo je prikazivanje kada se u celu priču uključio i Paramount Vantage, posebna filmska sekcija kompanije Paramount Pictures. Na scenariju i režiji sarađivali su Alex i David Pastor te je tako nastao više triler nego horor o grupici omladinaca koji u postapokaliptičnom periodu nakon pandemije smrtonosnog virusa krstari Sjedinjenim američkim državama u potrazi za nezaraženim skloništem i spasonosnim lekom. Oni brzo shvataju da su najveća pretnja jedni drugima i da u svetu bezakonja i haosa ne mogu nikome da veruju, čak ni svojim prijateljima.
 
Prvi utisci koje sam stekao posle gledanja ovog filma su dosta nedefinisani. Film je prosto u kategoriji niti smrdi nit' miriše. Pre svega razočarao sam se kada sam shvatio da se ne radi o zombie filmu. To je bio jedan veliki minus, jer sam po ovlaš pročitanoj radnji, pretpostavljao da se radi o mom omiljenom podžanru. Ovako je ispalo da se radi o triler-drami, sa tek nekoliko strašnijih scena i veza sa horor žanrom.
 
Sama radnja zasnovana je na žestokim unutrašnjim sukobima likova pošto i neki od glavnih junaka bivaju zaraženi virusom, ali to nije nešto što će Vas posebno fascinirati. Jednostavno, očekivao sam daleko više od ovog filma nego što je ponudio. Osim zadovoljavajuće produkcije i solidne glumačke ekipe koju predvodi Piper Perabo, sve ostalo nije preterano zanimljivo. Inače, film je širom sveta, kroz bioskopske projekcije i prodajom DVD-a zaradio tek nešto više od milion $. Zvaničan sajt možete posetiti ovde gde možete pogledati i trailer.